Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 64 of maak een afspraak
Menu
Contact

Alle reizen

Experience Culture
Voyage & Culture
Academische Reizen

Direct zoeken

Labels

Thema's

Reisleiding

Vertrekperiode

Vertrekperiode
Prijsklasse hotel per nacht

Direct zoeken

Alle reizen

Alle reizen

De culturele reizen op deze website zijn door verschillende reisorganisaties opgezet, waarbij de ervaring mede wordt bepaald door de entourage, de stijl van de reis en de aard van de begeleiding. We maken het verschil graag aan u duidelijk zodat u de reisorganisatie kunt kiezen waar u zich het meest tot voelt aangetrokken.

ExperienceCulture
ExperienceCulture biedt uiterst exclusieve, culturele reisbelevenissen op het hoogste niveau. Het onmogelijke wordt mogelijk gemaakt voor levensgenieters met culturele belangstelling. De hoogwaardige maatwerkreizen worden ontworpen voor individuen en selecte gezelschappen met culturele aspiraties. U kunt een reis laten personaliseren of een privéreis naar wens laten samenstellen.

Voyage & Culture
De bijzondere ontdekkingsreizen van Voyage & Culture maken een verscheidenheid aan culturele thema’s, zoals geschiedenis, architectuur en literatuur, op zinvolle wijze tastbaar door deze op locatie te verbinden met actualiteiten. De samenhang tussen de programmaonderdelen geven de reis een wezenlijke dimensie, zodat het niet slechts een reeks bezienswaardigheden is. Deze intellectuele reizen zijn gericht op mensen met een nieuwsgierige blik op de wereld om ons heen. Er gaat altijd een expert mee om de medereizigers van belangrijke achtergrondkennis te voorzien en een genuanceerd wereldbeeld over te brengen. Niet zelden brengen ze stof tot nadenken of leidt het tot een interessante discussie. De experts horen tot de specialisten in hun vakgebied, waardoor het vaak bekende namen zijn in de journalistiek, filosofie, het schrijversgilde of een andere discipline.

Academische Reizen
De wetenschappelijke achtergrond is de solide fundering van Academische Reizen. Dankzij de uitzonderlijk geschoolde kennis en de werkervaring neemt de begeleiding de deelnemers mee naar een verdiepend niveau op het gebied van kunst, geschiedenis, archeologie en muziek. Regelmatig wordt hierbij aangesloten op de actualiteit van bijvoorbeeld tijdelijke tentoonstellingen of culturele manifestaties. Deze combinatie leidt al vijftig jaar tot een succes onder academici en ieder ander met een specifieke interesse, die graag in goed gezelschap met een gelijk referentiekader vertoeft. Een gedegen organisatie en optimaal comfort onderweg spreken vanzelf. Academische Reizen geeft een aantal maal per jaar het Cultoura magazine uit, waarin steeds nieuwe reizen en aanvullende artikelen van de wetenschappelijke reisleiders staan gepubliceerd.

Arrangementen

Voyage&Culture

Bekijk alles

Academischereizen

Bekijk alles

ExperienceCulture

Bekijk alles

MarcoPoloReizen

Bekijk alles