Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 64 of maak een afspraak
Menu
Contact

USA

Experience Culture
Voyage & Culture
Academische Reizen

Direct zoeken

Labels

Thema's

Reisleiding

Vertrekperiode

Vertrekperiode
Prijsklasse hotel per nacht

Direct zoeken

Alle reizen

USA

De VS vormt een eindeloze bron van inspiratie en weet op menig vlak te imponeren. Van de meest bezongen stad ter wereld, New York, tot het karakteristieke diepe zuiden van Texas en van de ‘laid back’ sfeer in San Francisco tot de fabelachtige natuur van Oregon. En zo kunnen we eigenlijk nog wel even doorgaan.

Hoofdstad Washington vertelt eveneens een eigen verhaal. Deze ‘geplande’ stad, oftewel als hoofdstad ontworpen, is het politieke epicentrum van de VS hetgeen onderstreept wordt door het Witte Huis en het Capitool. Eens in de vier jaar is Washington daarnaast het toneel van de presidentsverkiezingen, een gebeurtenis die Amerikanen op zijn zachtst gezegd niet ongemerkt voorbij laten gaan. Entertainment, show en een hoop bombarie is hen op het lijf geschreven en van dichtbij meemaken hoe deze intense en hectische strijd zijn hoogtepunt bereikt, moet eenieder ooit een keer meegemaakt hebben.

Gezien de aanzienlijke afstand naar de VS zal een reis naar dit bijzondere land niet vaak op de agenda van ExperienceCulture verschijnen, maar bij een zeer speciale gelegenheid omtrent kunst, politiek, geschiedenis, muziek of architectuur doet afstand er niet meer toe en volgen wij ons culturele hart.

Arrangementen

Voyage&Culture

Bekijk alles

Academischereizen

Bekijk alles

ExperienceCulture

Bekijk alles

MarcoPoloReizen

Bekijk alles