Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 64 of maak een afspraak
Menu
Contact

China

Experience Culture
Voyage & Culture
Academische Reizen

Direct zoeken

Labels

Thema's

Reisleiding

Vertrekperiode

Vertrekperiode
Prijsklasse hotel per nacht

Direct zoeken

Alle reizen

China

Van oude karakteristiek Chinese gebouwen tot wonderlijke futuristische wolkenkrabbers; van eeuwenoude Mingvazen tot experimentele moderne kunst; van de levendige chaos in de volksbuurtjes tot de 24-uurs economie van de financiële centra; van lokale markten met varkensneuzen en kippentenen tot de winkels van Chanel en Louis Vuitton; door China reizen brengt u een aaneenrijging van contrasten. 

De transformatie van de afgelopen decennia die de grote economische groei teweeg heeft gebracht, en de verwezenlijking van de 'Chinese Dream', is uniek. Ontwikkelingen met deze snelheid en op deze schaal hebben zich niet eerder voorgedaan in de wereldgeschiedenis. Het nieuwe China zoekt hierbij een eigen plek tussen de tradities en eenvoud van het oude, wat vooral in de miljoenensteden goed zichtbaar is. In Shanghai wordt puissante rijkdom afgewisseld met grote soberheid. Een reis door China is dan ook een ware belevenis, waarbij maatschappelijke ontwikkelingen, cultuur en historie zichtbaar worden.

Ontdek het oude China, met het Verboden Paleis, de Grote Muur en het befaamde Terracotta Leger in Xi’an. Reis in de voetsporen van de eeuwenoude handelskaravanen van Xi’an over de Zijderoute naar Turfan, Urumqi, Kashgar en verder. Aanschouw de adembenemende heiligdommen in het hooggebergte van Tibet. Of proef de dynamiek in een metropool als Shanghai. Reizen door China bieden voor elk wat wils. 

Voyage&Culture

Bekijk alles

Academischereizen

Bekijk alles

ExperienceCulture

Bekijk alles

MarcoPoloReizen

Bekijk alles