Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 64 of maak een afspraak
Menu
Contact

Frankrijk

Experience Culture
Voyage & Culture
Academische Reizen

Direct zoeken

Labels

Thema's

Reisleiding

Vertrekperiode

Vertrekperiode
Prijsklasse hotel per nacht

Direct zoeken

Alle reizen

Frankrijk

La douce France weet ons op vele manieren te raken. Niet alleen is het de thuishaven van het prestigieuze Louvre, we treffen er ook een grote verscheidenheid aan regio’s die elk op geheel eigen wijze tot onze verbeelding spreken. De kloosters en kastelen in Bourgondië, de legendarische pelgrimsroute die naar Santiago de Compostella leidt, alsook het rijke Romeinse verleden in de Provence zijn stuk voor stuk noemenswaardig.

Gastronomisch staan de Fransen eveneens hun mannetje. De Franse cuisine is wereldwijd vermaard en het is dan ook geen toeval dat legio top chef-koks uit Franrijk afkomstig zijn. Met dagverse producten, unieke recepten en speciale kooktechnieken worden culinaire hoogstandjes vervaardigd, uiteraard begeleid door sublieme wijnen.

Parijs, naast hoofdstad van Frankrijk ook culturele hoofdstad van Europa, biedt met architectonische kunstwerken, een surplus aan interessante musea en een keur aan historische gebouwen een breed scala aan redenen om de lichtstad met een bezoek te vereren. In dit opzicht belichaamt Parijs de veelzijdigheid die we in heel Frankrijk aantreffen, van het behaaglijke platteland tot de feeërieke kuststreken.

Arrangementen

Voyage&Culture

Bekijk alles

Academischereizen

Bekijk alles

ExperienceCulture

Bekijk alles

MarcoPoloReizen

Bekijk alles