Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 64 of maak een afspraak
Menu
Contact

Groot-Brittannië

Experience Culture
Voyage & Culture
Academische Reizen

Direct zoeken

Labels

Thema's

Reisleiding

Vertrekperiode

Vertrekperiode
Prijsklasse hotel per nacht

Direct zoeken

Alle reizen

Groot-Brittannië

Groot-Brittannië biedt de reiziger een grote verscheidenheid aan geschiedenis, kunst, cultuur en gerenommeerde klassieke muziekevenementen. Wie geïnteresseerd is in kunst kan zijn hart ophalen in de hoofdstad Londen, waar de grote musea een enorme verscheidenheid aan kunststijlen tonen. Het vermaarde British Museum, het beroemde Tate en het immer indrukwekkende Royal Academy of Arts weten met hun tentoonstellingen miljoenen kunstliefhebbers naar de Engelse hoofdstad te lokken.

Op het gebied van muziek bieden de festivals van Bath en Glyndebourne mooie programma’s met reeds gevestigde sterren en talentvolle nieuwe musici. Tussen de concerten door is er meer dan genoeg tijd om het prachtige Engelse landschap te verkennen.

Het zuiden van Engeland brengt vele mogelijkheden om de geschiedenis in te duiken. Van de monumentale steencirkels van Stonehenge en het Romeinse fort bij Portchester tot de Normandische kerkjes uit de tijd van Willem de Veroveraar. De prachtige graafschappen Kent, East-Sussex en Surrey vertegenwoordigen de Engelse ‘country estates’, in bezit van aristocratische grootgrondbezitters, met kastelen waar voorname Engelse beroemdheden vertoefden.
Het weinig bezochte Wales biedt een mooie mix van Keltische en Romeinse relicten, middeleeuwse kastelen en het industriële erfgoed uit de Victoriaanse periode.
In de Schotse hooglanden, ten noorden van de muur van Hadrianus, liggen imposante kastelen en kathedralen verspreid door het weidse en woeste landschap.

 

Arrangementen

Voyage&Culture

Bekijk alles

Academischereizen

Bekijk alles

ExperienceCulture

Bekijk alles

MarcoPoloReizen

Bekijk alles