Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 64 of maak een afspraak
Menu
Contact
Experience Culture
Voyage & Culture
Academische Reizen

Direct zoeken

Labels

Thema's

Reisleiding

Vertrekperiode

Vertrekperiode
Prijsklasse hotel per nacht

Direct zoeken

Alle reizen

Voyage & Culture

Voyage & Culture - culturele groepsreizen voor individualisten

Al dertig jaar staat Voyage & Culture voor een individuele stijl van verrijkende culturele groepsreizen, gekenmerkt door:

  • originele thematiek;
  • blikverruimende programma's rond historie en actualiteit, cultuur en natuur;
  • excursies buiten de gebaande paden en bezoeken achter de schermen;
  • oog voor andere samenlevingen en verdieping van kennis door deskundigen;
  • ontdekkingen en hernieuwde kennismakingen.

Onze reizen verbinden gelijkgezinden en even geïnteresseerden - levensgenieters, nieuwsgierig naar de wereld om ons heen
In tegenstelling tot de overige reiswereld zijn we op zoek naar het unieke en niet-toeristische... De 'kersen op de taart' zijn onze topreisleiders, deskundige en bevlogen sprekers: historici, journalisten en schrijvers die hun licht over de programma's laten schijnen. Hun en ons ideële streven is een genuanceerd wereldbeeld en verruimd blikveld. Geniet van bijzondere bestemmingen, verrassende collecties en spectaculaire monumenten die u niet snel zelf bezoekt.

Het jaar 2020 wordt weer gekenmerkt door een bloemlezing uit onze ‘bestsellers’, bijzondere samenwerkingen met toonaangevende culturele instellingen en nieuwe reizen met onverwachte invalshoeken. Architectuur, (kunst)geschiedenis en actualiteit komen zoals altijd aan de orde. De serene moderniteit van Zuid-Korea, de wonderlijke culturenmix van het Russische Verre Oosten, the State of the Art in Zuid-Afrika en de oudheid in Soedan; Odessa en Istanboel, vrijhavens aan de Zwarte Zee; en designparels van Scandinavië - dat zijn slechts enkele voorbeelden van de reizendiversiteit.
Onze zoektocht naar buiten-Europese pracht voert dwars door het Midden-Oosten: van de schittering van de moderne kunst in Oman en Qatar tot de Dubai Expo en geheimen van Saoedi-Arabië. Culturele traditie en verrassende moderniteit komen samen in een bijzondere reis naar Perzië, in het spoor van Farah Diba, de betoverende echtgenote van de laatste sjah, onder leiding van Rouslan Nimetoullaev en Aziz Bekkaoui, internationaal gevierd vormgever en modeontwerper. Voor de liefhebbers van oude geschiedenis en nieuwe musea hebben wij een bootreis over de Nijl; voor nieuwe geschiedenis een bezoek aan de Russische ruimtevaartbasis Baikonoer; voor levensgenieters culturele whiskyreizen naar Schotland en Ierland!

Zie hieronder het complete aanbod van Voyage & Culture.

 

Arrangementen

Voyage&Culture

Bekijk alles

Academischereizen

Bekijk alles

ExperienceCulture

Bekijk alles

MarcoPoloReizen

Bekijk alles