Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 64 of maak een afspraak
Menu
Contact

Gastronomie

Experience Culture
Voyage & Culture
Academische Reizen

Direct zoeken

Labels
Reisleiding

Vertrekperiode

Vertrekperiode
Prijsklasse hotel per nacht

Direct zoeken

Alle reizen

Gastronomie

Gastronomie heeft van oudsher enerzijds betrekking op alles wat met de hogere kookkunst te maken heeft, anderzijds staat het voor alles wat te maken heeft met de betrekking tussen voedsel en cultuur. Een iets modernere definitie leert ons dat ‘de wetenschap van smaak en proeven’ de lading eveneens dekt.

Feitelijk gezien zal het thema gastronomie niet enkel bij onze gastronomiereizen een rol van betekenis spelen. Ongeacht het thema zullen gedurende iedere reis van ExperienceCulture de dranken en spijzen namelijk van een hoogwaardig niveau zijn en niet zelden zullen Michelin waardige gerechten worden opgediend.

Daarnaast zijn er evenementen, locaties of gebieden die we primair bezoeken voor de culinaire geneugten aldaar. Het herkomstgebied van een bijzondere wijn kan hieraan ten grondslag liggen, maar ook een meerdaags evenement zoals de ‘Fine Wines & Food Fair’ in Algarve, waar sterrenchefs uit alle windrichtingen hun kookkunsten vertonen, is een mooi voorbeeld van een reis waarin gastronomie centraal staat.

Arrangementen

Voyage&Culture

Bekijk alles

Academischereizen

Bekijk alles

ExperienceCulture

Bekijk alles

MarcoPoloReizen

Bekijk alles