Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 64 of maak een afspraak
Menu
Contact

Geschiedenis

Experience Culture
Voyage & Culture
Academische Reizen

Direct zoeken

Labels
Reisleiding

Vertrekperiode

Vertrekperiode
Prijsklasse hotel per nacht

Direct zoeken

Alle reizen

Geschiedenis

“De geschiedenis is een hoop leugens waarover iedereen het eens is,” aldus Napoleon. Ook Pythagoras gaf een eigen draai aan het begrip: “Beijver u niet om stof tot de geschiedenis bij te dragen: het gelukkigste volk, is datgene waarover men weinig spreekt.” Over de exacte definitie van geschiedenis lopen de meningen uiteen, maar feit is dat geschiedenis in de breedste zin van het woord geldt als onuitputtelijke bron van inspiratie, waarvan wij dankbaar gebruik maken.

Diepgang staat bij onze geschiedenisreizen centraal, maar we verrijken u ook op menig ander vlak. De gespecialiseerde reisbegeleiding adviseert u bijvoorbeeld omtrent niet alledaagse musea en intrigerende bezienswaardigheden.

Uitgangspunt van onze geschiedenisreizen is doorgaans om inzicht te verkrijgen in culturen, beschavingen en volkeren uit een ver verleden. Maar ook moderne geschiedenis en het belichten vanuit verschillende invalshoeken van passages die bepalend waren voor de wereldgeschiedenis, helpen ons bij het verwerven van verrassende inzichten. Vermaarde historici maken de geschiedenis op locatie bijna voelbaar en laten verhalen uit tijden van weleer tot leven komen. Herbeleef Portugals Gouden Eeuw of bewandel in Duitsland de steden die een bewonderenswaardige metamorfose ondergingen na de oorlog, zoals Berlijn of Dresden.

Arrangementen

Voyage&Culture

Bekijk alles

Academischereizen

Bekijk alles

ExperienceCulture

Bekijk alles

MarcoPoloReizen

Bekijk alles