Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 64 of maak een afspraak
Menu
Contact

Kunst

Experience Culture
Voyage & Culture
Academische Reizen

Direct zoeken

Labels
Reisleiding

Vertrekperiode

Vertrekperiode
Prijsklasse hotel per nacht

Direct zoeken

Alle reizen

Kunst

Kunstmanifestaties, tentoonstellingen, tijdelijke kunstgaleries en innovatieve musea kunnen allemaal ten grondslag liggen aan het samenstellen van een kunstreis, waarbij vakspecialisten vanuit hun expertise interessante materie belichten. Persoonlijke ontmoetingen met conservatoren, kunstenaars of eigenaren van vermaarde particuliere kunstcollecties zijn niet zelden onderdeel van een dergelijke reisopzet.

We openen deuren die normaliter gesloten blijven, soms zelfs letterlijk. Het prestigieuze Louvre bezoeken wij bijvoorbeeld na sluitingstijd met een select gezelschap, opdat wij in alle rust ruimschoots de tijd kunnen nemen voor de hier zo rijkelijk uitgestalde kunstobjecten.

Voor de zeer uiteenlopende kunstreizen in ons assortiment begeven we ons in legio verschillende landen, maar enkele landen geven ons aanleiding om ze meer dan eens aan te doen. Zo herbergt België een keur aan Art Nouveau- en Art Deco bezienswaardigheden en zijn in Duitsland spraakmakende nieuwe musea rijk vertegenwoordigd. Spanje spreekt eveneens tot de verbeelding. Van de koningssteden Castilië en Barcelona tot de verfijnde Moorse kunst in Andalusië. Kunstbestemming bij uitstek is en blijft echter Italië, trotse bezitter van het merendeel van de kunstschatten die Europa rijk is. Pompeï brengt ons antieke kunst en in Ravenna treffen we in de vorm van wonderschone mozaïeken de hoogtepunten van de Byzantijnse kunst. Imposante kunststeden als Rome, Florence en Venetië behoeven geen introductie meer, maar ook minder bekende regio’s en kleinere kunstcentra krijgen onze onverdeelde aandacht en onderstrepen hiermee het veelzijdige karakter van onze kunstreizen.

Arrangementen

Voyage&Culture

Bekijk alles

Academischereizen

Bekijk alles

ExperienceCulture

Bekijk alles

MarcoPoloReizen

Bekijk alles