Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 64 of maak een afspraak
Menu
Contact

Muziek

Experience Culture
Voyage & Culture
Academische Reizen

Direct zoeken

Labels
Reisleiding

Vertrekperiode

Vertrekperiode
Prijsklasse hotel per nacht

Direct zoeken

Alle reizen

Muziek

Muzikaal vertier in de ruimste zin van het woord staat centraal tijdens onze uiteenlopende muziekreizen. Concerten op niet alledaagse locaties, befaamde musici die virtuoze composities ten gehore brengen, alsook exclusieve toegang tot vermaarde operavoorstellingen zijn slechts enkele voorbeelden van cultural experiences die ons assortiment sieren.

Bestemmingen en locaties die wij voor onze muziekreizen aandoen, variëren van Engelse landgoederen tot cultuurhistorische parels als de Arena van Verona. Wij laten ons daarnaast niet limiteren door afstand, waardoor prestigieuze theaters wereldwijd worden bezocht als wij heil zien in een performance aldaar.
Begeleiding van de diverse muziekreizen is in handen van deskundige specialisten - niet zelden wetenschappelijk onderlegd - welke ieder floreren in hun vakgebied. Musicologen, muziekcritici en operadeskundigen maken u deelgenoot van hun kennis en vertellen met veel passie over hun voornaamste liefhebberij.

‘Kunst van de Muzen’, ofwel muziek loopt als een rode draad door onze muziekreizen. Echter, wij zullen onze ogen niet sluiten voor andere geneugten die de betreffende stad of regio ons biedt. Zo bestaat de mogelijkheid tot het bezoeken van vermaarde musea, architectonische hoogstandjes en historische gebouwen.

Arrangementen

Voyage&Culture

Bekijk alles

Academischereizen

Bekijk alles

ExperienceCulture

Bekijk alles

MarcoPoloReizen

Bekijk alles